CSU Craiova-Ac Milan. Italienii se tem de căldură

europa league
europa league

Disputarea unor meciuri în luna iulie poate anula diferența de valoare, a apreciat antrenorul echipei italiene de fotbal AC Milan, Vincenzo Montella, înaintea partidei de joi cu CS Universitatea Craiova, din manșa întâi a turului 3 preliminar al Europa League.

"Mâine e meciul cel mai important. Calificarea e obiectivul tuturor", a declarat miercuri Montella într-o conferință de presă, la Craiova, prefațând întâlnirea de la Severin, relatează site-ul TuttoMercatoWeb.

"Calificarea e obiectivul nostru absolut. Toată lumea și-o dorește, nu numai echipa, ci și clubul, suporterii, jucătorii", a spus antrenorul, care a menționat că Milan nu a mai jucat în Europa de mai mult de trei ani. El a subliniat că echipa sa țintește calificarea în grupele Europa League.

"Știu totul (despre Craiova — n. r.). Știu ce gândește antrenorul, ce joacă ei, știu cu adevărat tot. Am văzut o echipă organizată, cu jucători talentați în compartimentul ofensiv. Jucători ca Băluță știu să fie periculoși. Trebuie să fim agresivi, ca să nu le lăsăm spații prin care să treacă", a afirmat Montella.

"Fotbalul jucat vara indică ceva, dar nu dă măsura adevărului. În parte, să joci în iulie poate duce la anularea diferențelor care există teoretic", a afirmat Montella.

El s-a referit la entuziasmul existent la Milan după achizițiile din această vară: "Poate deveni un pericol dacă îl gestionăm greșit. (...) Nu trebuie însă să ne grăbim, trebuie să devenim o echipă odată cu trecerea etapelor. Ca antrenor, trebuie să continui să-i pun pe toți la muncă pentru a ne atinge obiectivul", relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel