Cosmin Contra, ironii către fanii FCSB

Cosmin Contra a lansat un apel către fanii dinamoviști înaintea partidei cu Athletic Bilbao. Antrenorul lui Dinamo a trimis și săgeți către FCSB.

Dinamo revine în Europa după o lungă pauză de cinci ani. Sorții le-au scos în cale ”câinilor” un adversar extrem de dificil, Athletic Bilbao, șansele de calificare fiind foarte mici.

După ce ieri FCSB a debutat în Champions League în acest sezon în partida cu Viktoria Plzen (2-2) în fața a aproximativ 33.000 de suporteri, Contra a făcut un apel către suflarea dinamovistă. Până luni seară, se vânduseră aproximativ 15.000 de bilete.

"Sper ca dinamoviştii să fie în număr mult mai mare decât la ultimul meci. Suporterii dinamovişti sunt speciali, nu pot să-i compar cu cei de la FCSB. Nu există comparaţie.

Vom încerca să ne apărăm în bloc, Athletic are jucători de mare forţă, cu nişte calităţi deosebite. Sunt foarte realist, cunosc foarte bine echipa Athletic Bilbao, ştiu puterea pe care o are atât în defensivă, cât şi în ofensivă. Dar sper să fie un rezultat pozitiv pentru noi", a spus Contra, la conferinţa de presă, scrie Prosport.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel