Europa League: Astra Giurgiu-Oleksandria. Iordănescu: Plâng în hohote

Antrenorul echipei de fotbal Astra Giurgiu, Edward Iordănescu, a declarat miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că formaţia sa are un calendar destul de comprimat, agresiv, şi dacă alte echipe se plâng de programul încărcat, el ar trebui să plângă în hohote pentru că Astra este echipa cu cele mai multe jocuri, deja, programul este infernal. 

Avem un calendar destul de comprimat, agresiv chiar, la doar trei zile de la ultimul joc oficial ne aflăm din nou în faţa unei provocări (n.r. meciul de joi, cu FK Oleksandria din Ucraina), nu am avut cum să lucrăm prea mult să personalizăm pregătirea jocului, dar asta este, trebuie să ne adaptăm. Dacă unii, de la alte echipe, se plâng de programul încărcat înseamnă că eu ar trebui să plâng în hohote, pentru că deja suntem echipa cu cele mai multe jocuri, suntem echipa care a început cel mai repede cu prezenţa europeană, a fost o vară foarte scurtă, nu am avut timp construim, nu am avut timp să uniformizăm pregătirea, a declarat Edward Iordănescu. 

El a spus că la Astra Giurgiu au venit jucători pe parcurs şi în continuare sunt jucători legitimaţi, iar "când nu ai soluţii foarte multe, indiferent cât de mult încerci să apelezi la sistemul de rotaţie prin care să aduci prospeţime de la joc la joc, e greu să ai omogenitate şi automatism", iar "partea negativă" este că, în continuare, Astra va juca din trei în trei zile şi au început să apară accidentările. 

Noi vom juca în campionat luni 31 iulie, după care plecăm într-o deplasare foarte lungă în Ucraina şi trebuie să mergem şi cu avionul şi cu maşina, după care venim, jucăm la trei zile din nou în campionat cu Craiova şi mai este şi o intermediară, deci este infernal programul şi la ultimul joc deja au început să apară şi anumite probleme musculare, mă gândesc în special la Erico, pe care a trebuit să-l scoatem şi sper să nu se accentueze astfel de probleme, a încheiat Edward Iordănescu. 

Meciul dintre Astra Giurgiu şi FK Oleksandria se va disputa joi 27 iulie, pe stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu, de la ora 20,30, în prima manşă din turul al treilea preliminar al Europa League, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel