EXCLUSIV  CExN PSD, Dragnea câștigător. Previziunea lui Chirieac, confirmată

”Eu cred că se va încheia. Chestiunea cu puciul se încheie, cred că Liviu Dragnea, care nu a pierdut nicio bătălie politică, își va recăpăta partidul. Acum că o să taie un cap, două sau niciunul, o să vedem ce se întâmplă. Și cred că apariția unui inamic exterior partidului ar putea să îl ajute” spunea analistul politic Bogdan Chirieac, sâmbătă, 3 noiembrie. 

Au căzut doi

Au căzut două, al lui Marian Neacșu și al lui Adrian Țuțuianu. Marian Neacșu, puternic în PSD, lipsit de notorietate în fața electoratului larg, apropiat și susținător al lui Liviu Dragnea, dar supărat pe partidul de pe care și-a luat mâna de la ultimul CExN al PSD, din septembrie. N-a mai trecut prin Kiseleff, după cum spunea Liviu Dragnea. Adrian Țuțuianu, cunoscut în afara partidului, cu însetare de a-și arăta forța în interior, invocând în toate discursurile sale recente mulții săi susținători din teritoriu. Astăzi spune că decizia pe care o va lua, în realitatea o ”vor” lua. 

Nu se duc la Ponta

Deși aparența era a unui drum către Victor Ponta și partidul Pro România, se pare că nu acesta este scopul. Victor Ponta nu vrea ”baronii” PSD-ului sau ”bătăușii” lui Dragnea, pe care mărturisește că nu i-a simpatizat niciodată. Țuțuianu confirmă, nu Ponta e direcția. 

A câștigat Dragnea

Majoritatea, mai avem majoritatea? A fost principala îngrijorare, nu doar din PSD, ci și din ALDE, după cum a mărturisit chiar Călin Popescu Tăriceanu. O mai au, a specificat Dragnea imediat după CExN al PSD. 

S-a încheiat sau nu puciul? Cei excluși anticipează noi excluderi, Dragnea dă asigurări că celor care-l contestă nu li se va întâmpla nimic rău. Gabriela Firea e în Spania. 

Sigur e că Liviu Dragnea a ieșit învingător, cu 53 la 9. La fel ca data trecută. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel