Ceremonii militare şi religioase, dedicate Zilei de 9 Mai

mor
mor

Ministerul Apărării Naţionale organizează, luni, ceremonii militare şi religioase în toată ţara, dedicate Zilei de 9 mai.

www.dcnews.ro

Potrivit unui comunicat, ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Oprea, va participa luni, începând cu ora 10.00, la ceremonia dedicată Zilei Independenţei de Stat a României, Victoriei Coaliţiei Naţiunilor Unite în cel de-Al Doilea Război Mondial şi Zilei Europei, care se va desfăşura la Monumentul Eroilor militari români căzuţi la datorie, amplasat în faţa Palatului Naţional al Copiilor din Bucureşti.

Tot luni, vor mai fi organizate ceremonii militare şi religioase la Mormântul Ostaşului Necunoscut (Parcul Carol I, ora 08.30) şi la Monumentul Eroilor din al Doilea Război Mondial (Universitatea Naţională de Apărare 'Carol I', ora 12.00) din Capitală.

În municipiile reşedinţă de judeţ şi în localităţile unde sunt dislocate unităţi şi mari unităţi militare vor avea loc ceremonii de depuneri de coroane de flori la monumentele eroilor, cu participarea cadrelor militare în activitate, în rezervă şi în retragere, a veteranilor de război şi a reprezentanţilor autorităţilor publice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel