Celebrul bucătar Vlăduţ, rețetă de toamnă cu pere, șuncă, brânză și migdale

Rodica Mitu / 01 oct 2019 / 17:20 Salveaza PDF Comentarii
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Vlăduţ, bucătarul de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, a pregătit o gustare de toamnă pe bază de pere, șuncă, brânză, migdale, dar şi alte ingrediente delicioase, rețetă pe care a denumit-o „Pere romantice”.

Ingrediente pentru „Pere romantice”

 

pere (nu foarte coapte)

șuncă 

puțină miere

brânză cu mucegai

fulgi de migdale

zeamă de lămâie

200 gr zahăr

1 ceașcă apă

Mod de preparare

 

Perele se spală, se taie în două și se îndepărtează partea cu semințe.

Din zahăr cu zeamă de lămâie și apă se fierbe un sirop consistent în care se scufundă perele pentru zece minute.

Feliile de șuncă se ung cu puțină miere și se dau la cuptor pentru câteva minute, atât cât să se rumenescă și să se caramelizeze frumos, notează a1.ro. Perele se scot din sirop, se scurg bine și se umplu cu brânza nobilă, apoi se presară fulgi de migdale peste ele.


Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24