Urmărește emisiunea live


Cel mai bogat român: Serviciile de informaţii, vinovate de distrugerea României

Omul de afaceri Ioan Niculae, considerat cel mai bogat român potrivit unui clasament realizat de revista "Forbes" în 2012, a declarat, vineri seară în emisiunea  "Realitatea la raport" de la realitatea TV, că serviciile de informaţii, şi nu clasa politică, au provocat cele mai multe distrugeri în ultimii 23 de ani în România.

"Cel mai mult în ultimii 23 de ani au distrus serviciile, şi nu politicul. La marile privatizări care s-au dus pe apa sâmbetei şi au tăiat a doua zi cu aparatul de sudură ditamai fabricile şi le-au vândut la fier vechi... Nu cred eu că nu au ştiut", a spus Ioan Niculae, în opinia căruia serviciile de informaţii s-ar fi putut implica mai mult în informarea autorităţilor cu privire la privatizările păguboase realizate în ultimele două decenii.

"Principla sarcină a unui serviciu este economia statului din care faci parte. Şi pe timpul când am fost eu în serviciul de contrainformaţii economice, dacă aflam că cineva vorbea să distrugă, mă duceam şi informam. La rândul lor, ofiţerii de securitate nu au aflat că se taie nu ştiu ce laminor şi că la Constanţa e plin de fier vechi?", a spus omul de afaceri.

Ioan Niculae a mai susținut că, în raport cu cetăţenii săi, prin aceleaşi servicii, statul român este unul abuziv.

"Avem un stat abuziv, un amestec de slăbiciune cu o treabă de agresivitate abuzivă împotriva cetăţeanului, niciodată nu am fost ascultat în România lui Ceauşescu cât sunt ascultat în România democratică. Ca şi când aş fi infractor, terorist, ca şi când am trădat România", a spus Niculae, deținătorul unei averi estimate la 1-1,1 miliarde de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel