Cei trei turişti daţi dispăruţi în zona râului Vaser au fost găsiţi

Tinerii dați dispăruți în zona Vișeului, unde alter două persoane au fost găsite moarte, în albia râului Vaser, au fost găsiţi şi duşi la Spitalul Vişeu de Sus, fiind în stare de şoc.

 Cele două persoane decedate, doi bărbaţi, unul de 32 şi altul de 34 de ani, din Cluj-Napoca, au fost găsite la doi kilometri distanţă una de cealaltă. Tinerii au făcut rafting pe Vaser şi se pare că incidentul s-a produs după ce tinerii, aflaţi în caiace gonflabile, au căzut într-o cascadă, fiind luaţi de apele învolburate, relatează eMaramures.ro.

Cele două persoane decedate ar fi angajate ale Curţii de Apel Cluj, una pe postul de grefier, iar cealaltă de programator.

 Două dintre persoanele date dispărute au fost sus pe munte, însă s-au reîntors cu mocaniţa la bază, fără să facă rafting. Ele au intrat în panică atunci când au văzut că prietenii lor nu ajung la destinaţie. O a treia persoană, o tânără clujeancă, a rămas în zona de cazare, iar apoi a mers la staţia mocăniţei pentru a-şi întâlni amicii. Surse oficiale spun ca aceasta este prietena unuia dintre tinerii decedaţi şi că în grupul celor duşi la spital s-ar afla şi fratele respectivei victime.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel