COD GALBEN  Ceaţă în localităţi din judeţele Teleorman, Mehedinţi, Olt şi Dolj, duminică seara

Ceata
Ceata

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, duminică după-amiaza, noi atenţionări nowcasting Cod galben de ceaţă valabile în orele următoare în localităţi din patru judeţe. 

Update 2:  Administraţia Naţională de Meteorologie a prelungit până la ora 23:00 atenţionarea nowcasting pentru judeţele Mehedinţi, Olt şi Dolj. În mai multe localităţi din zonele menţionate ceaţa va determina scăderea vizibilităţii local sub 200 m şi izolat sub 50 m. Avertizările de fenomene periculoase imediate se emit pentru o perioadă de maxim 6 ore. 

Update: Judeţele Giurgiu şi Călăraşi se află sub atenţionare nowcasting Cod galben de ceaţă, duminică seara până la ora 23:00. În cele două judeţe vizibilitatea este scăzută sub 200 m iar specialiştii de la Administraţia Naţională de Meteorologie notează că aria cu vizibilitate scăzută se va extinde treptat în zona avertizată. 

Ştirea iniţială: Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, duminică după-amiaza, noi atenţionări nowcasting Cod galben de ceaţă valabile în orele următoare în localităţi din patru judeţe. Până la ora 23:00, în judeţul Teleorman, vizibilitatea va fi scăzută sub 200 m din cauza ceţii. 

De asemenea, până la ora 20:00, în localităţi din judeţele Mehedinţi, Olt şi Dolj se va semnala ceaţă care determină scăderea vizibilităţii local sub 200 m şi izolat sub 50 m. Avertizările de fenomene periculoase imediate se emit pentru o perioadă de maxim 6 ore.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel