Cea mai mare problemă în funcție de ZODIA ta și cum să o rezolvi

Foto Pexels
Foto Pexels

Dacă ai putea să-ți dai seama de cea mai mare problemă din viața ta și să o și schimbi? Astrologia vine în ajutor.

Berbec

Puncte forte:

Ideile tale minunate, mintea creativă și impulsul natural formează abilitățile unui lider incredibil. Natura ta competitivă va contribui la numeroasele tale succese în viață, făcând din realizările tale o influență pozitivă în viața oamenilor din jurul tău. Utilizează acest lucru pentru a-ţi inspira semenii cu entuziasmul tău abundent și pentru a oferi sugestii pentru a-i ajuta să crească.

Puncte slabe:

Fiind primul semn al zodiacului - „bebelușul”, ca să spunem așa - nevoia ta de recunoaștere și atenție poate fi puțin, ei bine, copilărească. Îţi afirmi în mod natural ideile și opiniile în orice situație, indiferent de context, și ai tendința de a transforma orice subiect într-o discuţie despre tine. Se simte bine să fii recunoscut pentru realizările tale (și ai multe dintre ele), dar urmărești această validare și ceri altora să recunoască cum te simți, ce spui și ce faci 24/7. Poate pari o fire egocentrică şi îi poţi împinge pe ceilalți - ceea ce, în mod ironic, te lipseşte de atenția de care ai nevoie. Și crezi că ORICE fel de atenție este o atenție bună.

Cum remediezi:

Când mai vorbeşti cu prietenii, nu uita să-i întrebi ce mai fac și să asculţi de fapt. Lasă-i să câștige din când în când și folosește-ți pasiunea și nerăbdarea pentru a-i susține pentru a-și atinge obiectivele. Tendința ta de a fi argumentativ înseamnă că aperi cu înverșunare pentru persoanele pe care le iubești, așa că folosește-o ca o modalitate de a-ți consolida relațiile. Străluceşti cel mai tare atunci când ești recunoscut din motive *bune*!

Taur

Puncte forte:

Ești o persoană ambițioasă care lucrează pentru a-şi atinge obiectivele, chiar și atunci când este greu. Ai o intuiție uimitoare și ştii multe despre lumea din jur, așa că lasă-te ghidat de ea cu încredere ori de câte ori este posibil. În plus, ești extrem de fiabil și îți place să întreţii relații apropiate cu ceilalți - prietenii tăi adoră că ești mereu acolo pentru ei.

Puncte slabe:

Cea mai cunoscută trăsătură a semnului tău este încăpățânarea ta. Încăpățânarea ta apare atunci când refuzi să vezi valoarea în opiniile altora pur și simplu pentru că nu sunt la fel cu ale tale. Valorile tale neclintite includ morala personală și etica muncii, dar și atitudinea ta față de bunuri. Presupui că adevărul tău subiectiv este singurul adevăr și pierzi respectul față de oamenii care nu se aliniază gândirii tale. Nevoia ta de a-ți fi recunoscut meritul te inspiră să lucrezi din greu și să te dovedești, dar a crede că ceilalți sunt „greșiți” sau „răi” doar pentru că nu sunt copii xerox ale tale, nu ajută pe nimeni.

Cum remediezi:

A fi încăpățânat nu este neapărat un lucru rău - înseamnă că ai tendința să faci lucrurile bine în felul tău. Cu toate acestea, blocarea feedback-ului din partea celorlalți și insistarea asupra faptului că faci lucrurile doar în felul tău poate deveni un blocaj în creșterea personală și în relații - așa că încearcă să te deschizi! Lasă-i şi pe alții să gândească, să simtă și să acționeze cum vor, fără o judecată tăcută, pasiv-agresivă. Doar observând și ascultând, s-ar putea să înveți ceva! Fiind flexibil cu ceilalți și conectându-te prin schimbul de idei, prieteniile și parteneriatele tale vor deveni mai distractive și mai valoroase.

Continuarea pentru celelalte zodii pe ASTROSENS.RO!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel