Cea mai bună destinaţie de vacanţă, în funcţie de zodia ta. Cine ar trebui să călătorească în Franța, Brazilia sau California

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Pixabay)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Pixabay)

Iată care sunt cele mai potrivite destinații de vacanță, în funcție de semnul tău zodiacal sau ascedent.

Cele mai potrivite destinații de vacanță, în funcție de zodia ta, conform recomandările smartertravel.com:

Berbec: Spania

Spania este o destinaţie de vis pentru nativii Berbec sau cei cu ascendent în Berbec, unde culorile vibrante, mâncarea delicioasă şi mişcările pasionale pe ritmuri latino te poartă într-o adevărată aventură. 

Taur: Franţa

Dacă mai trebuie să explicăm de ce aceasta este alegerea perfectă pentru un Taur, vom începe cu energia romantică şi visătoare şi arhitectura frumoasă. Apoi îţi vom face poftă de mese la braserii cochete, cu un pahar de vin, o degustare de brânzeturi şi alte delicatese fine. Nu uita să îţi delectezi simţul vizual şi cu galeriile de artă din minunatele muzee şi să te îţi bucuri simţul olfactiv cu câteva parfumuri franţuzeşti, bineînţeles. Mai ai nevoie de motive?

Gemeni: Brazilia

Ce am putea să îi recomandăm unui "fluture social" ca tine dacă nu o ţară reprezentată de carnavaluri superbe şi unde spontaneitatea este un stil de viaţă. Nu vei fi dezamăgit/ă nici de opţiunile culinare şi crede-ne pe cuvânt: Nu ai cum să te plictiseşti o clipă!

Rac: Noua Zeelandă

De ce? În primul rând vrem să aducem Racii în mediul lor natural, cât mai aproape de apă. Peisajele naturale de aici ţi se vor imprima în memorie pentru totdeauna. Dacă te plictiseşti de frumuseţea plajelor, poţi oricând să te bucuri de peisajele subacvatice la scufundări și snorkeling. Am menţionat Plaja cu apă caldă? Mai bine te lăsăm să cauţi singur/ă dacă ţi-am stârnit curiozitatea.

Leu: Grecia

Ce poate iubi un semn de foc dacă nu o ţară însorită, care te inspiră şi te îndeamnă să fii creativ, visător şi pasional. Dacă îţi place istoria, rezervă-ţi câteva zile bune sau chiar săptămâni să explorezi atent nu doar insulele şi rămăşiţele antice, ci şi legendele fermecătoare ale locului.

Fecioară: California

Nu ai cum să stai pe loc când ai atâtea locuri frumoase şi naturale de vizitat de-a lungul coastei. Te poţi învârti de la munți la ocean sau de la deșert la metropolă într-o singură zi şi dacă ai noroc, prinzi minunatul apus de soare cu vedere spre Pacific de la Bodega Bay.

Citește mai departe pe astrosens.ro>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel