Ce vor zodiile de la partener? Visul secret al fiecărui semn zodiacal în căutarea relației perfecte

Avem nevoie de iubire. Mai multă iubire. / Foto: Pxhere
Avem nevoie de iubire. Mai multă iubire. / Foto: Pxhere

Avem astăzi un careu între Venus și Neptun, visăm la relațiile perfecte și dorim să ne punem o pereche de ochelari roz pentru a-l vedea în lumina perfectă. De fapt, construim o proiecție. 

Proiectăm asupra partenerului dorințele noastre fără a-l iubi pentru tot ceea ce este. S-ar putea ca odată cu careul Venus- Neptun de azi să ne lăsăm duși de vorbele pe care le auzim și vrem să le credem. Până atunci, însă, vă invităm să vă delectați cu dorințele secrete ale fiecărui semn zodiacal în ceea ce privește relația perfectă de cuplu. 

Ce vrea fiecare zodie de la partener? Cum vede fiecare semn zodiacal relația perfectă? Ce așteptări secrete ar avea de la partener, dar nu îndrăznește să i le spună? Ce anume face partenerul care le știe deja și îl minte frumos, doar ca să îl păstreze aproape? Careul Venus-Neptun ne face să ne pierdem simțul obiectiv și practic când vine vorba de relații și să visăm cu ochii deschiși la prințul pe cal alb sau la prințesa perfectă. Mai multe detalii despre interpretarea astrologică a careului Venus-Neptun găsiți aici: Venus sub vraja lui Neptun, careul Venus-Neptun, aspect nefavorabil iubirilor noi. Atenție la vorbele dulci și ochelarii roz!


Iată mai jos ce anume dorește fiecare semn zodiacal de la partener:


Berbec/ Ascendent în Berbec


Berbecul vrea pe cineva care să accepte tot ceea ce este el, cu bune și cu rele, să îi accepte ieșirile, să îi accepte momentele în care spune „verde-n față” chiar dacă are acele izbucniri de brutalitate și impulsivitate. Vrea un partener care să mențină lucrurile reale și alături de care să simtă că poate lupta cu viața, până la urmă pentru acești nativi, viața este mereu un câmp de luptă și vor lângă ei un războinic asemenea lor. 


Taur/ Ascendent în Taur


Taurul este de multe ori neînțeles din cauza pasiunii și a intensității prin care trăiește viața dorind să fie mereu abundent, să se bucure de toate roadele pământului, de tot ce îi oferă lumea. Are nevoie de un partener care să îi accepte ceea ce poate părea la prima vedere materialism și excentricitate. Vrea pe cineva care să nu mai țină cont de gura lumii și alături de care să poată gusta din toate plăcerile. 


Gemeni/ Ascendent în Gemeni


Gemenii au nevoie de oameni care să accepte că ei au un trecut. Gemenilor le place să experimenteze, curiozitatea și capacitatea lor intelectuală fac ca acești nativi să fi trecut prin mai multe experiențe de natură amoroasă, dar și prin diverse încercări ale vieții. Își doresc ca partenerul de cuplu să facă pace cu trecutul lor și să fie curioși cu privire la viitor împreună. 

VEDEȚI MAI MULT PE ASTROSENS.RO.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel