Ce sumă de bani s-a găsit la domiciliile șefilor RADET

euro
euro

În timpul perchezițiilor, efectuate, vineri, atât la domiciliile șefilor RADET, cât şi la sediul Regiei, polițiștii bucureșteni au găsit mai multe contracte, documente de plată, facturi, devize de lucrări, precum și importante sume de bani.

Potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres, anchetatorii au găsit, în timpul celor 38 de percheziţii în Capitală şi în judeţele Ilfov şi Giurgiu, dar şi la RADET, aproximativ 500.000 de euro la domiciliile şefilor RADET, suspectaţi că au încheiat contracte frauduloase cu mai multe firme.

Printre persoanele cu funcții importante în RADET,  suspectate de săvârşirea unor infracţiuni în domeniul achiziţiilor publice, se numără directorul general, Ion Voicu, directorul economic, Dan Mavrodin, directorul de la exploatare şi mentenanţă, Ovidiu Gărduş, şi directorul de achiziţii publice.

Firmele cărora li se atribuiau contractele în mod fraudulos sunt: CCEI SRL, SICOR SRL, Erbaşu SA, Loxtor Norvegia, WILLO România SRL, Multigama Tech, potrivit sursei citate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel