Ce spune Zgonea despre autostrada lui Oprescu pe sub Palatul Parlamentului

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a dezvăluit luni, înantea şedinţei BPN a PSD, un proiect incredibil la care se gândește primarul Capitalei, Sorin Oprescu. Zgonea a declarat că ultima dată când a discutat cu Oprescu, acesta i-a solicitat să „treacă” cu o autostradă pe sub Palatul Parlamentului.

Președintele Camerei Deputaților a fost solicitat să comenteze declaraţiile făcute de primarul Sorin Oprescu, potrivit cărora social-democraţii i-au propus să fie candidat la Preşedinţie. De asemenea, Zgonea a fost întrebat dacă acesta ar fi o soluţie de rezervă pentru PSD.

"Ultima dată când am vorbit cu domnia sa îmi cerea să treacă cu o autostradă pe sub Parlament", a venit răspunsul lui Valeriu Zgonea.

"Aşa că nu pot să vă răspund la această întrebare, că nu ştiu. Sunt deocamdată preocupat de ideea aceasta a domnului primar de a trece cu o autostradă pe sub Parlament şi mă concentrez la lucrurile la care pot fi un sprijin pentru primarul municipiului Bucureşti", a adăugat Zgonea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel