Ce spune Ion Neagu despre lucrarea de doctorat a Codruței Kovesi

codruta _kovesi
codruta _kovesi

Rectorul Universității ”Nicolae Titulescu” din București, prof. univ. dr. Ion Neagu, a declarat că, în opinia sa, lucrarea de doctorat a procurorului general al României, Laurei Codruţa Kovesi este foarte bună.

"Cunosc teza şi conţinutul tezei de doctorat a Laurei Codruţa Kovesi. Teza, intitulată "Consideraţii privind crima organizată în lumina dispoziţiilor de drept penal", l-a avut conducător ştiinţific pe Viorel Paşca şi a fost susţinută în 5 decembrie 2011. Comisia a fost formată din Viorel Paşca (n.r. - coordonatorul Şcolii Doctorale din Timişoara), prof. dr. Tudorel Toader, prof. univ. Ovidiu Predescu şi prof. Motica de la Timişoara. Pot să spun, ca privire generală, că este o lucrare în care a abordat acest fenomen în lumina dispoziţiilor Codului penal, cu toate implicaţiile de rigoare. Este o teză pe care eu, personal, o consider foarte bună - conţine bibliografie, abordarea problemelor în stil propriu, opinii personale", a afirmat prof. univ. dr. Ion Neagu, citează RTV.net.

Declarația rectorului Universității ”Nicolae Titulescu” survine ca urmare a publicării pe blogul Grupului de Investigații Politice a unui material în care se susține că teza de doctorat a procurorului general al României, Laura Codruţa Kovesi, conţine zeci de pasaje plagiate din alte lucrări, inclusiv de pe site-uri precum referat.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel