Ce se întâmplă dacă pui bicarbonat pe carne. Trucul simplu al marilor bucătari

Ana Vasilescu / 24 sep 2019 / 11:38 Salveaza PDF Comentarii

Nimic nu ne compară cu o bucată de carne fragedă şi gustoasă. Marii bucătari se folosesc de un truc simplu pentru ca friptura lor să iasă mai fragedă. Puteți obține aceeași carne fragedă și gustoasă cu un simplu ingredient, bicarbonat de sodiu.

Iată ce trebuie să faceţi:

Pasul 1

Pregătiți carnea. 

Pasul 2

Presărați bicarbonatul peste carnea crudă. Folosiți aproximativ o lingură la 450 grame de carne. 

Pasul 3

Lăsaţi bicarbonatul carne cel puţin o oră.

Pasul 4

Clătiți bine carnea, apoi uscați-o cu șervețele de hârtie.

Pasul 5

Continuați cu rețeta dvs. 


Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28