Ce s-a discutat în ședința PSD. Schimbări în interiorul partidului

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă a făcut precizări astăzi cu privire la anumite modificări din interiorul Partidului Social Democrat, în urma ședinței pe care a avut-o în Birou Permanent Național.

”Am avut astăzi o întâlnire în cadrul unei ședințe de coaliție unde am discutat despre cooperarea foarte bună dintre ALDE și PSD, iar începând cu ora 11:00 am avut Birou Permanent Național. Așa cum am promis, săptămânal ținem Biroul Permanent Național pentru că eu cred cu tărie că deciziile trebuie să fie luate în cadrul forurilor statutare a PSD. 

Am discutat despre moțiunea de cenzură și despre organizarea congresului din data de 29 luna aceasta. Am vorbit despre modificarea statutului și am făcut un grup de lucru care să se ocupe de programul politic al partidului și un grup care să aibă o cooperare foarte strânsă între guvern și consiliul național, referitor la programul de guvernare, la prioritățile noastre, precum și stabilirea unui calendar de implementare a acestora”, a precizat Viorica Dăncilă în cadrul unor declarații de presă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel