Ce practici magice ți se potrivesc în funcție de zodie

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (cottonbro studio)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (cottonbro studio)

Cum îți activezi puterea interioară? Fiecare zodie are anumite instrumente sau tehnici magice cu care se conectează mai ușor! Magia asociată cu semnele zodiacale dominante acționează precum portaluri pentru toate magiile pe care le ai înăuntru!

Berbec - Magia cu lumânări

Cine este Berbecul? Cel mai înflăcărat semn din zodiac. Astfel, nativilor Berbec le place când se joacă cu focul. La propriu! Așa că pot alege magia lumânărilor. Focul este cel care oferă căldură. Căldura reprezintă mișcare, iar mișcarea înseamnă schimbare.

Magia lumânărilor îți dă voie să te manifești și să faci lucrurile să se întâmple. Aprinde o simplă lumânare, spune în gând o dorință și las-o să ardă.

Taur - Meditația

Taurii știu să rămână într-un loc și să aprecieze frumusețea în liniște. Așadar, meditația este portalul magic care te reprezintă. Stai nemișcat, cu picioarele încrucișate, spatele drept și ochii ațintiți către pământ. La ce te gândești? Axează-te pe mișcarea dinăuntrul tău și pe energia emanată.

Gemeni - Tehnici de respirație

Gemenii guvernează Casa care ține de comunicare. Simbolul Gemenilor dezvăluie o natură duală, care se conectează la cei doi plămâni. Tehnicile de respirație pot fi un ritual excelent pentru tine. Te poți conecta cu respirația ta prin yoga sau tehnici pranayama. Încearcă și vezi ce se întâmplă!

Rac - Yin Yoga

Yin Yoga îți cere să încetinești. Să menții pozițiile pentru o perioadă mai mare de timp. Această practică interesantă îți vine în ajutor ca să eliberezi din energia stocată, din traume, astfel încât intuiția ta să curgă lin. 

Racilor emoționali li se potrivește de minune această practică, fiindcă îi ajută să găsească liniștea.

Leu - Tarot

Energia ta de foc nu trece neobservată, iar tarotul ți se potrivește. Să nu uităm că există ceva magic atunci când o persoană ne citește cărțile de tarot. Energia Leului te ajută singură să muți cărțile, să vezi povestea pe care o spun și să o împărtășeşti cu bucurie tuturor celor care doresc o etalare. 

Fecioara - Herbalism

Ca semn al pământului, Fecioara are o conexiune interesantă cu plantele și ciclurile lor. Le poți vorbi cu ușurință, le poți înțelege înțelepciunea. De la ceaiuri la tincturi până la esențe de flori, acesta este punctul tău forte.

Dacă vrei să-ți faci magia, găsește un magazin de plante lângă tine. Intră și vezi ce plante te atrag în mod natural. Ia un atlas sau citeşte o carte despre plante medicinale. Află cum să faci plantele medicinale să îşi 'activeze magia'. Decorează-ți casa cu plante vii, luxuriante. Lasă plantele să creeze schimbări de energie.

Citește mai departe pe astrosens.ro>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel