EXCLUSIV  Ce nu se știa despre Răzvan Dumitrescu până astăzi. ”De tip chirurg, cu o precizie microscopică”

Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, i-a realizat portretul astrologic al lui Răzvan Dumitrescu. 

Răzvan Dumitrescu, jurnalist, prezentator și realizator al emisiunii ”Ce se întâmplă?”, transmisă săptămânal, în direct, pe DC News și DC News TV, s-a născut pe 30 mai 1965, în București. 

Observăm că este un nativ cu Soarele în Gemeni. Adică s-a născut pentru a face conexiuni între oameni, pentru a comunica, schimbare, pentru a se adapta de la o situație la alta și de a-i învăța și pe ceilalți asta. În plus, se pricepe la a traduce orice informație abstractă într-un mod ușor de înțeles pentru toată lumea. Dar zodia reprezintă doar scheletul astrologic. 

Poziția Lunii din momentul nașterii arată spectrul emoțional, reacțiile și modul în care își procesează stările interioare. Ei bine, Răzvan Dumitrescu avea Luna tot în Gemeni, ceea ce înseamnă că s-a născut la Lună Nouă. De-a lungul vieții, nativul a jonglat cu mai multe proiecte și i-a plăcut să creeze noi trenduri. Cu Luna în Gemeni, trece fiecare emoție printr-un filtru mental puternic. Adică este destul de cerebral. De aici și iubirea pentru presă, indiferent de canal.

Mercur, planeta care se ocupă cu tot ce înseamnă comunicare, gândire și expresivitate, se află în Taur. Dacă până acum am discutat despre o fire curioasă, dornică de schimbare și capabilă de socializare, de data aceasta, ne întâlnim cu o altă fațetă. Orice om cu Mercur în Taur învață totul pe cont propriu, preferă să își demonstreze orice informație, este foarte metodic, matematic și pragmatic, are propriul ritm. Plus un strop de încăpățânare. 

Marte, planeta care se ocupă cu acțiunea, pasiunea, motivația, se afla în Fecioară și într-o conjuncție cu radicalul Pluto și inovatorul Uranus. Dacă ar fi să ni-l imaginăm pe nativ ca pe un soldat, am avea de-a face cu unul de tip chirurg, cu o precizie microscopică. Care analizează, organizează, despică totul în mai multe părți. Dar și cu acela care găsește resurse și soluții la toate problemele armatei. Și ca orice concept din astrologie, poziționarea lui Marte în Fecioară are și o vulnerabilitate: autoexigența de nedescris care se poate proiecta și asupra celorlalți. 

Aspectul cel mai important este Nodul Sud din Săgetător. Acest punct este responsabil pentru bagajul primit la naștere. În cazul acesta, avem un om într-o călătorie, la propriu sau la figurat, permanentă după adevăr, justiție, libertate și cunoaștere. Să nu uităm că Săgetătorul este guvernat de Zeus, cel care se ocupa de legile Olimpului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel