Ce loc ocupă România în topul celor mai nefericite națiuni din lume

top_fericire
top_fericire

Vecinii noștrii de la sud de Dunăre se declară cei mai nefericiți din lume. Conform statisticilor compilate de site-ul nationmaster.com, bulgarii ocupă primul loc în topul celor mai nefericite națiuni din lume. Pe locul al doilea se află moldovenii, în timp ce românii se află pe locul IX în acest top.

Bulgariii se declară cea mai nefericită țară din lume, 62% dintre bulgari declarându-se "nefericiți" sau "foarte nefericiți", potrivit 9am.ro. În topul nefericirii, Bulgaria este urmată de Republica Moldova: 56% din populația țării declarându-se "nu foarte fericiți" sau "deloc fericiți". Pe următoarele locuri în top se poziționează Belarus, Ucraina și Rusia.

În acest top al nefericirii, România se află pe locul 9, după ce 38% dintre români nu sunt foarte fericiți de viața lor.

La extrema cealaltă, cei mai puțin nefericiți sunt olandezii, suedezii și islandezii, aceștia din urmă fiind "fericiții" ocupanți ai ultimului loc, dintr-un total de 50 de țări intervievate. Potrivit datelor centralizate, doar 3% din islandezi și 4% dintre norvegieni s-au declarat nefericiți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel