Ce faci cu mâncarea rămasă de la Paşti. Cele mai bune idei. Economie garantată!

Dacă ți-a rămas multă mâncare după masa de Paști, nu ar trebui să o arunci la coș. Există câteva idei tari care te pot ajuta să reinventezi delicioasele preparate. 

Ce faci cu mâncarea rămasă de la Paşti. Dacă nu ai mâncat toată friptura de miel, scurge-o bine de sos şi foloseşte-o la prepararea sandvişurilor. Mai poţi folosi frunze de salată verde. Friptura rămasă poate fi folosită şi la prepararea unei salate.

Ce faci cu mâncarea rămasă de la Paşti. Legumele rămase le poţi folosi la prepararea unei omlete. Toate aceste mezelurile rămase pot fi folosite ca topping pentru pizza, scrie click.ro. Se taie mărunt, se amestecă, se adaugă sare şi puţin piper, condimente şi se presară peste blatul de pizza. Apoi, se dă la cuptor.

Vezi și: TORT fabulos din COZONACUL rămas de la Paști. Rețeta delicioasă

Ce faci cu mâncarea rămasă de la Paşti. Cozonacul rămas poate fi folosit pe post de blat de tort, dacă vrei să prepari un tort. Pentru a fi moale, se însiropează bine sau se ornează cu ciocolată caldă. 

Ce faci cu mâncarea rămasă de la Paşti. Pâinea rămasă se taie în cubuleţe mici, iar apoi se aşază într-o tavă. Se stropeşte cu puţin ulei de măsline. Apoi, tava se introduce la cuptor pentru 10 minute. Crutoanele sunt gata când prind o culoare aurie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel