Ce costum de Halloween ți se potrivește în funcție de zodie/ascendent

Foto Pexels
Foto Pexels

Te-ai gândit vreodată la ce costum ți se potrivește în funcție de zodie?

Ce înseamnă Halloween pentru tine?

Toată lumea are o abordare diferită a sărbătoririi Halloween-ului. Vezi sărbătoarea ca pe o șansă de a veni cu un costum bun de glumă sau de a speria oamenii? Ești minimalist sau mergi dincolo de limite când ești în personaj? Similar cu culoarea puterii zodiacale sau cu bomboanele tale  preferate pe baza zodiacului tău, găsirea celui mai bun costum de Halloween se poate stabili în funcţie personalitatea ta, așa cum este determinat de zodia ta. E timpul să laşi stelele să te ghideze!

Berbec: Spartan sau Super-erou

Persoanele cu acest semn zodiacal sunt directe şi hotărâte. De aceea, pentru Halloween, găsirea unui costum este o sarcină simplă pentru Berbec. „Berbecul se va mulțumi cu un machiaj uşor sau cu o piesă ușor de îmbrăcat”, spune astrologul Guadalupe Terrones, citat de rd.com. „Berbecul stăpânește capul, așa că probabil cea mai mare parte a costumului va fi machiaj, o bandă pentru cap sau altceva pe care îl pot purta”. Sari peste costumul complet de Halloween și pregăteşte-te cu o cască asemănătoare cu cea a regelui spartan Leonidas, un kit de ceară de modelare a efectelor speciale pentru tăieturi și cruste realiste sau o cască cu corn de berbec mistică. Sau alege o salopetă mulată, un abţibild mare de super erou pentru piept şi o capă. Dacă vrei, alege o mască sau o tiara, în funcţie de personajul ales. Te vei simţi în elementul tău.

Taur: Preoteasă voodoo /  Vrăjitoare

Când vine vorba să te îmbraci pentru Halloween, eşti exact opusul Berbecului. Acest semn zodiacal se bucură de orice șansă de a se pregăti pentru un eveniment, astfel încât costumele elaborate și impresionante îi atrag cel mai mult. "Taurul va avea nevoie de toată ziua pentru a se pregăti de Halloween, dar va merita", spune Terrones. „Până la sfârșitul nopții, vor fi de nerecunoscut. Taurul se îmbracă și se machiază ca o formă de artă, iar aceasta este doar o altă ocazie pentru a-și arăta abilitățile.” Taurul va fi absolut fermecător într-un costum inspirat din vrăjitorie / ocultism. Acest lucru spune clar multe despre personalitatea unui nativ Taur. 

Gemeni: Hoţ de bănci

Pentru Gemeni, distracția de Halloween este o petrecere cu prietenii. Prietenii Gemenilor ar trebui să aibă grijă: le plac şmecheriile. „Gemenii sunt genul care fac farse tuturor în timpul petrecerii de Halloween”, spune Terrones. „Au nevoie de un costum care să le permită acest rol jucăuş. Sunt, de asemenea, zodia de la care te aştepţi să îşi schimbe costumul de câteva ori.” Începe noaptea ca 'hoț de bancă' sau Scufița Roșie, astfel încât să poţi purta câteva surprize în 'sacul de bani' sau 'coșul de răchită'. Odată ce te-ai plictisit de primul costum, schimbă-te într-un costum de bufon și distraţi-vă!

Continuarea pentru celelalte zodii, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel