Cătăniciu, lider ALDE: Susţin demersul lui Iohannis !

Preşedintele Iohannis este ironizat de prim-vicepreşedintele ALDE, Steluţa Cătăniciu, după discursul susţinut în faţa studenţilor din Timişoara cu ocazia începerii anului universitar. 

Deputatul Steluţa Cătăniciu a comentat într-un mod sarcastic discursul preşedintelui Iohannis de la Timişoara.  

Susțin demersul președintelui Klaus Iohannis de a-i convinge pe studenţii din ţară să protesteze dacă nu sunt băgaţi în seamă! Așa i-a îndemnat azi, la Timișoara, prezent fiind la deschiderea anului universitar.

Să protesteze! Dar să înceapă cu întâiul imun al României. Cu domnul preşedinte Klaus  Iohannis!

Pentru că domnul preşedinte iese aproape zilnic, mai nou, și ne dă tuturor lecţii de moralitate.

Ne spune, la fiecare apariţie, că parlamentarii trebuie să renunţe la imunitate pentru că „toţi trebuie să fim egali în faţa legii”. Ceea ce evită domnul preşedinte să spună, este faptul că dânsul este singurul cetăţean al României care beneficiază de imunitate. " a reacţionat Steluţa Cătăniciu, prim-vicepreşedinte ALDE.

Imunitatea, mărul discordiei

Domnul preşedinte nu știe, sau se preface că nu ştie, faptul că parlamentarii nu au o astfel de imunitate. Există doar o procedură prevăzută de Constituţia României – legea fundamentală a statului român (şi de drept) care reglementează percheziţionarea, reţinerea sau arestarea acestora, care nu se poate face decât cu încuviinţarea Parlamentului.

Parlamentarii pot fi trimişi în judecată! Preşedintele Klaus Iohannis, nu! Nici percheziţionat, nici reţinut, nici arestat. Pentru nicio faptă! Nici măcar pentru ucidere din culpă! ",  a încheiat deputatul Steluţa Cătăniciu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel