Cât timp va exista noul Guvern. Bogdan Chirieac: "Înțelegerea va pica!” Legătură cu mandatul președintelui Iohannis

Cât timp va exista noul Guvern. Bogdan Chirieac: "Înțelegerea va pica!” Legătură cu mandatul președintelui Iohannis
Cât timp va exista noul Guvern. Bogdan Chirieac: "Înțelegerea va pica!” Legătură cu mandatul președintelui Iohannis

Analistul Politic Bogdan Chirieac a vorbit despre ultimele mutări de pe scena politică.

PSD a votat, în ședința de luni, structura Guvernului Ciucă. PSD va lua nouă ministere, iar premierul pare că va fi dat de PNL, Nicolae Ciucă urmând să fie propunerea cu care partidele din coaliție vor merge la Cotroceni ( Vezi știrea AICI). Analistul politic Bogdan Chirieac a fost întrebat la Realitatea Plus dacă acesta este finalul negocierilor sau ne putem aștepta la noi surprize, dar și cât ar putea să dureze această coaliție. Totodată, analistul politic a fost întrebat și dacă schimbarea premierilor va mai avea loc.

"Singura surpriză care poate veni este din partea domnului Marcel Ciolacu, președintele PSD. După cum au decurs lucrurile, nu cred că domnia sa va provoca o surpriză, nu exclud 100%, dar nu cred că va provoca o surpriză. Mai departe, această coaliție există din voința președintelui Klaus Iohannis. Va dura câtă vreme va avea suficientă forță președintele Klaus Iohannis. În legătură cu rotativa premierilor de peste un an jumate, eu nu cred că ea va mai avea loc. Într-o formă sau alta, înțelegerea va pica. Cu un an jumate înainte de terminarea mandatului, președintele nu mai este atât de puternic.", a declarat Bogdan Chirieac.

Bogdan Chirieac, despre Orban: Atitudine anti-europeană

Analistul Politic Bogdan Chirieac a vorbit și despre ultimele declarații făcute de Ludovic Orban, fostul președinte PNL, care astăzi și-a anunțat plecarea din partid.

VEZI ȘI: Ludovic Orban și-a dat demisia din PNL: ”Azi, pentru mine, a MURIT!”. Discurs ca al lui Traian Băsescu, când a spus ”Adio, PD”

"Ludovic Orban are o fractură logică, spune că în PNL a făcut și a dres și că președintele, și că acest partid, PSD-ul, este aruncat la gunoi. Păi cum să îl arunci la gunoi? Poporul muncitor l-a votat la alegerile parlamentare, de a câștigat alegerile, a fost pe locul întâi! Adică ce faci, arunci la gunoi o treime din poporul român, din alegătorii din România? Această atitudine de om politic este și anti-europeană. Azi excluzi socialiștii, poimâine grașii cu ochelari.", a declarat Bogdan Chirieac la Realitatea Plus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel