Câștigător show culinar Antena 1, condamnat pentru crimă: Eram urmărit de demoni

Jurați "Chefi la Cuțite"
Jurați "Chefi la Cuțite"

Câştigătorul primei ediţii a show-ului culinar Hell's kitchen (Iadul Bucătarilor), difuzat la Antena 1, a fost condamnat la închisoare după comiterea unei crime, în urmă cu un an.

Tavi Oprea, câştigătorul primei ediţii a show-ului culinar Hell's kitchen (Iadul Bucătarilor), difuzat la Antena 1, în 2014, și prezentat de actualii jurați de la "Chefi la Cuțite", a fost condamnat la zece ani şi patru luni închisoare pentru omor şi consum ilicit de droguri.

”M-am întâlnit cu o persoană şi am achiziţionat de la aceasta vreo 7 pastile de ecstasy la preţul de 50 lei pastila, după care am plecat cu autoturismul care era proprietatea mea către Ploieşti. Aici m-am întâlnit cu tatăl meu şi împreună ne-am deplasat către Oneşti. În următoarea perioadă, de aproximativ 2 zile, am consumat pastilelele de ecstasy şi am mai rămas doar cu un fragment. Îmi aduc aminte că m-am plimbat prin oraş, am fost la poalele unui deal şi am stat acolo având senzaţia că sunt urmărit de demoni şi că cineva ar vrea să mă omoare. Îmi aduc aminte că am intrat într-o scară de bloc, spre seară, cu intenţia de a mă odihni, iar apoi îmi aduc aminte că am fost trezit de către organele de poliţie, era foarte mare gălăgie, şi ca un flash în momentul în care am fost ridicat am observat probabil o persoană care era pe jos. Am fost întrebat de un poliţist: Ce-ai făcut, inconştientule, după care am fost dus la secţia de poliţie”, a declarat Octavian Oprea achetatorilor, potrivit Adevărul. 

Vezi și: Dietă Răzvan Ciobanu. Slăbești până la 50 de kilograme

Concediu şi indemnizaţie creştere copil. Schimbări majore: "Se reduc..."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel