Captură de 40 de kilograme de droguri pe A1

Captură impresionantă de heroină pe A1. Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism au reținut un  cetăţean austriac, liderul unei grupări de trafic de droguri, şi alte două persoane, după ce au fost prinşi pe autostrada Bucureşti-Piteşti transportând în autoturismele cu care mergeau 40 de kilograme de heroină, în valoare de două milioane de euro.

 Lider al gruparii a fost identificată Nicole Smith, cetăţean austriac, în vârstă de 44 de ani, sub coordonarea căreia membrii grupării au organizat procurarea unei importante cantităţi de heroina din Turcia, tranzitarea teritoriului Romaniei şi transportul drogurilor de mare risc pe rută terestra către Austria.

 Nicole Smith şi doi complici ai acesteia au fost prins în flagrant delict, marţi, pe autostrada Bucureşti - Piteşti, în maşinile cu care aceştia mergeau fiind găsite 40 de kilograme de heroina.

 Drogurile, în valoare de două milioane de euro, erau ascunse în rezervoarele autovehiculelor sub forma a 84 de pachete.

 Procurorii DIICOT i-au reţinut pe cei trei şi au solicitat instanţei de judecată arestarea lor preventivă pentru o perioada de 29 de zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel