Când revine pe teren Aguero, după ce s-a vindecat de Covid-19

Sergio Aguero (Manchester City) s-a vindecat de Covid-19, însă mai are de aşteptat câteva săptămâni până va reveni pe gazon.

Golgheterul liderului din Premier League a fost testat pozitiv la noul coronavirus pe 21 ianuarie. Din cauza unei operaţii la genunchi care l-a făcut să rateze startul sezonului, el a fost titular ultima oară în luna octombrie.

Argentinianul a postat duminică un mesaj pe Twitter, afirmând că nu este pe deplin refăcut. "Am fost astăzi la sala de sport a clubului şi mă voi întoarce curând la antrenamente alături de coechipierii mei. Nu mai pot aştepta", a spus atacantul. Guardiola a exclus posibilitatea ca Aguero să fie în lotul pentru meciul de campionat de miercuri de la Burnley şi a adăugat că jucătorul trebuie să aibă răbdare.

"Când cineva suferă de Covid, are nevoie de săptămâni ca să se simtă mai bine. Încă nu se antrenează pe teren. Ieri a început să facă puţină mişcare, aşa că va avea nevoie de câteva săptămâni ca să revină. E important însă că e negativ, acesta e lucrul cel mai important, e din nou sănătos şi acum poate reveni. E important să-l avem din nou lângă noi", a afirmat tehnicianul într-o conferinţă de presă, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel