Calea lui Jupiter retrograd până pe 28 octombrie. Avertizări pentru Berbec și Taur, limite pentru Rac, decizii importante pentru Leu și Balanță

Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Jupiter vorbește despre încredere, abundență și expansiune și vă întreabă unde ați avut prea multă încredere și unde nu ați avut deloc? Cel mai greu pentru toți oamenii este să ajungă la o doză de echilibru, în special cu această planetă căreia îi place mult și din ce e bun, dar și din ce e rău. 

Jupiter are legătură cu justiția și cu dreptatea, dacă ai fost superficial, dacă ai luat-o pe scurtătură, dacă ai făcut compromisuri sau ai apelat la tot felul de trucuri, s-ar putea să dai nas în nas cu greșelile tale. Ne lăsăm conduși de vocea societății? Vrem ce au ceilalți sau vrem cu adevărat ceea ce ne reprezintă? Jupiter este expansiv, aduce noroc, abundență și tot felul de ocazii în viața noastră, dar el le aduce atunci când am construit pe o bază solidă, altfel nu vom putea duce ceea ce ne dă. Care este direcția în care ne-am dori să mergem de data aceasta? Care dintre ocaziile care joacă în fața ochilor noștri e cea care s-ar potrivi nouă? Cât de sinceri suntem cu noi înșine? Ce vrem, de fapt? Jupiter retrograd ne poate aduce până pe 28 octombrie șansa de a avea ochi de văzut și urechi de auzit. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Jupiter în semnul vostru v-a adus multă lene, un fel de „lasă, mă, că merge și așa” că se întâmplă de la sine, însă acum vă cere nota de plată, unde ai fost prea leneș, unde ai procrastinat. De judecata proprie, de aceea trebuie să vă temeți, de mintea voastră, dacă ați fost prea expansiv, dacă ați exagerat și unde anume, asta va trebui să clarificați cu voi înșivă, trebuie să vă ajustați comportamentul și să nu mai considerați că tot ce zboară se mănâncă. Să faceți diferența între ceea ce vă doriți și de ce aveți nevoie cu adevărat, cum anume puteți construi autentic. 

Taur/ Ascendent în Taur

Ați reușit să faceți ceva curățenie în viața voastră? Sau Jupiter v-a scăpat cumva exact de oamenii pe care i-ați fi dorit în continuare în viața voastră? Vi se pare că trăiți aceleași lucruri vechi și prăfuite, că ați rămas tot acolo și parcă așteptați să vă pice din cer, nu faceți nimic pentru a schimba situația în care vă aflați. Pierderile pe care le-ați avut ar trebui să vă pună pe gânduri și să vă facă să înțelegeți că s-ar putea ca doar voi și numai voi să fiți cei responsabili pentru ele. Dacă ați întâmpinat neplăceri, nu mai dați vina pe alții, ci mai degrabă pe așteptările voastre ireale. Începeți să construiți diferit, căci anul viitor Jupiter va intra în semnul vostru, iar aceasta e o etapă de pregătire. 

Continuarea pentru celelalte zodii pe ASTROSENS.RO!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel