Călăraşi: 13, număr cu ghinion pentru scandalagii dintr-o discotecă

IPJ Calarasi
IPJ Calarasi

Ziua de vineri 13 a fost cu ghinion pentru 13 tineri  implicaţi într-un scandal dintr-o discotecă din Călăraşi.

[caption id="attachment_206379" align="alignleft" width="310"] Sursă foto: www.calarasi.stireazilei.info[/caption]

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi a făcut vineri mai multe percheziţii în municipiul Olteniţa şi în Bucureşti, la domiciliul a 14 persoane implicate în acte de ultraj contra bunelor moravuri, încăierare şi distrugere. Treisprezece dintre acestea au fost arestate.

Cele 14 persoane percheziţionate  au fost implicate într-un scandal la o discotecă din comuna Chirnogi, judeţul Călăraşi. Conflictul s-a desfşurat între mai mulţi tineri din Olteniţa şi agenţii de securitate ai localului. Ulterior conflictul s-a mutat în zona Parcului Central din Olteniţa, unde scandalagii s-au agresat între ei şi au produs distrugeri la trei autovehicule, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Călăraşi, inspector Ramona Tudor.

În urma acestor fapte, au fost arestate  preventiv 13 persoane, iar la domiciliul unuia dintre tinerii reţinuţi,  poliţia a descoperit arme neletale cu bile metalice şi de cauciuc, ridicate ulterior pentru stabilirea legalităţii deţinerii acestora.

"Cei 14 bărbaţi, 11 din Olteniţa şi trei din Bucureşti,  suspectaţi de ultraj contra bunelor moravuri, distrugere şi încăierare, au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi prezentaţi magistraţilor Judecătoriei Olteniţa, care a emis pe numele a 13 dintre aceştia mandate de arestare preventivă pentru 20 de zile. Pentru unul dintre aceştia, un tânăr de 19 ani, din Olteniţa, a fost pusă interdicţia de a părăsi localitatea", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Călăraşi, inspector Ramona Tudor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel