Budescu, optimist după revenirea la națională. Își dorește același deznodământ ca în 2016

Constantin Budescu a fost convocat la naționala României după un an și are mari speranțe că ne vom califica la EURO 2020.

Revenit la echipa naţională de fotbal după mai bine de un an, Constantin Budescu speră ca actuala campanie de calificare la EURO 2020 să aibă acelaşi deznodământ ca şi cea din 2016, de la Campionatul European din Franţa, şi România să reuşească să se califice.

"Mă bucur că sunt din nou aici, sper să facem din nou o treabă bună şi să ne calificăm la Euro 2020. Cu Suedia este bine să marcăm şi să nu primim gol, asta ar fi ideal, dar cred că mai importantă este victoria. Nu ştiu dacă mă avantajează să-i am adversari pe suedezi, eu încerc să-mi fac jocul meu indiferent de ce adversari întâlnesc. Am venit din nou pe final de campanie, sper să fie acelaşi deznodământ ca în 2015, să ne calificăm şi acum. Toată lumea ştie importanţa acestor două meciuri şi suntem foarte concentraţi să obţinem patru puncte ca să ne calificăm", a declarat Budescu pentru frf.ro.

Sprijinul suporterilor, crucial

Jucătorul echipei Astra Giurgiu consideră că aportul suporterilor va fi unul considerabil la partida pe care România o va disputa pe teren propriu, cu Suedia.

"O să conteze foarte mult sprijinul suporterilor, întotdeauna mi-a plăcut să joc cu mulţi suporteri în tribună. Am văzut şi meciul cu Norvegia, unde au fost foarte mulţi copii şi au creat o atmosferă extraordinară. Eu zic că este un plus că la meciul cu Suedia vor fi mulţi suporteri", a mai spus Budescu.

Echipa naţională de fotbal a României întâlneşte în ultimele două partide din cadrul preliminariilor Campionatului European din 2020 selecţionata Suediei, vineri, 15 noiembrie (ora 21:45), pe Arena Naţională din Capitală şi reprezentativa Spaniei, luni, 18 noiembrie (ora 21:45), pe Stadionul Wanda Metropolitano din Madrid.

După opt partide disputate, România ocupă locul 3 în Grupa F a preliminariilor, cu 14 puncte, şi are nevoie de o victorie în partida cu Suedia şi un rezultat de egalitate cu Spania pentru a se califica la EURO 2020.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel