Bucureștenii se pricopsesc cu un nou mall

park lake
park lake

 Un nou mall se va construi în perioada următoare în Capitală. Compania portugheză Sonae Sierra şi dezvoltatorul irlandez Caelum Development anunţă din nou începerea construcţiei centrului comercial ParkLake din cartierul Titan.

 Noul centru comercial va avea o suprafaţă totală de 70.000 metri pătraţi, 200 de magazine şi 2.600 de locuri de parcare, urmează să fie deschis în 2016, după investiţii de 180 de milioane de euro, potrivit unui comunicat al dezvoltatorilor.

 "Autorizaţia de construire pentru ParkLake, primită în septembrie 2013 şi care include îmbunătăţirile la nivelul conceptului centrului comercial aduse de cei doi parteneri din cadrul joint venture-ului, permite începerea dezvoltării. Licitaţia pentru lucrările de construcţie se află în desfăşurare, iar lucrările vor începe în decembrie 2013", se arată într-un comunicat.

ParkLake Plaza va fi amplasat pe Bulevardul Liviu Rebreanu, lângă Parcul Titan, din sectorul 3, pe un teren de 8,2 hectare, achiziţionat de Caelum Development în 2006.

ParkLake Plaza va include o zonă de restaurante internaţionale cu peste 20 de unităţi, un multiplex Cinema City cu 16 săli, un hipermarket Cora cu o suprafaţă de 15.000 mp, Pure Fitness, Flanco, Douglas, Zara Home şi mai multe magazine de modă precum H&M, Mango, Zara, OYSHO, Pull & Bear, Stradivarius şi Massimo Dutti, Bershka.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel