Bucureştenii, aşteptaţi în week-end la Mogoşoaia, la un grătar

mogosoaia
mogosoaia

Primăria Capitalei îi invită pe bucureşteni şi în acest week-end la Centrul Cultural "Palatele Brâncoveneşti - Mogoşoaia". În fiecare sfârşit de săptămână, municipalitatea pune la dispoziţia cetăţenilor grătare şi saci menajeri pentru colectarea deşeurilor, aceştia având posibilitatea de a-şi organiza propriul picnic.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Municipiului Bucureşti (PMB) remis, joi, AGERPRES, porţile palatului rămân deschise vizitatorilor şi în timpul săptămânii, de marţi până duminică, între orele 10,00 - 18,00, iar în prima miercuri din fiecare lună intrarea este gratuită.

De asemenea, până pe 28 august, PMB îi invită pe cetăţeni la o "Vară de jazz şi poezie la Mogoşoaia", în fiecare duminică, de la ora 19,00. Intrarea este liberă pentru toţi pasionaţii de jazz şi poezie.

Astfel, duminică, 24 iulie 2011, de la ora 19,00, poetul Dan Mircea Cipariu va rezona cu ritmurile improvizate de Mike Godoroja & Blue Spirit, într-un show intitultat "Poetry in Jazz Land".

În lunile iulie şi august, Palatul Mogoşoaia propune copiilor o "Vacanţă în parc" , cu spectacole gratuite de teatru de păpuşi şi invitaţii la numeroase ateliere de creaţie. Evenimentele urmează a se desfăşura în perioada 9 iulie - 31 august, sâmbăta, între orele 11,30 - 17,00 şi duminica, între orele 11,30 - 17,00.

RATB pune la dispoziţia celor interesaţi autobuzul 460, cu plecare de la Laromet (Bucureştii Noi).

sursa: Agerpres

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel