Bușoi spune că nu-i scandal în PNL. Care ar fi adevărul

Preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, a anunţat miercuri că alegerile interne la filiala liberală din Sectorul 2 vor avea loc în două-trei săptămâni, precizând că la această organizaţie nu există un scandal.

"Nu este vorba de niciun scandal. Este vorba strict de o amânare legată de o mai bună organizare a Adunării Generale. Se prefigurează o competiţie în Sectorul 2, dar totul se desfăşoară în litera şi spiritul statutului şi colegialităţii din PNL. Probabil că cel mai târziu peste două-trei săptămâni va avea loc Adunarea Generală la Sectorul 2 şi lucrurile vor fi organizate inclusiv în ceea ce priveşte participanţii cu drept de vot la această adunare în cel mai strict spirit şi cea mai strictă literă a statutului", a afirmat Cristian Buşoi la sediul PNL Bucureşti.

"Cristian Popescu s-a luptat cu toată forţa împotriva PSD şi pe vremea dl Onţanu"

El a respins ideea de blat cu PSD la alegerile locale în cazul acestei organizaţii. "Candidatul nostru Cristian Popescu s-a luptat cu toată forţa împotriva PSD şi pe vremea dl Onţanu. (...) Chiar a fost unul dintre sectoare unde ne-am luptat cu toată puterea. (...) Toţi membrii PNL au luptat la alegerile locale, fiecare cât a fost însărcinat să o facă şi cât a avut puterea să o facă", a explicat Buşoi.

Întrebat de ce alegerile interne au fost amânate la PNL Sector 2, el a motivat că aici sunt foarte mulţi membri. "Vorbim de trei forţe politice echilibrate care au fuzionat - iniţial Forţa Civică şi PD, apoi PNL - şi pentru că numărul acesta mare de membri trebuie pus în acord cu regulamentul, cu statutul, treburi de organizare propriu-zisă. Nu avem nicio grabă. Adunările generale urmau a se desfăşura în a doua jumătate a lunii august - începutul lunii septembrie. Suntem conform calendarului, aşa încât după 10 septembrie să intrăm în bătălia electorală din luna decembrie, când vor avea alegerile parlamentare", a conchis Buşoi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel