British American Tobacco România are un nou director general

gemma webb
gemma webb

Divizia din România a British American Tobacco (BAT) a numit un nou director general, Gemma Webb. Aceasta a preluat funcția deținută până în prezent de David Waterfield, managing director Europa de Sud-Est pentru ultimii trei ani, potrivit unui comunicat transmis luni de companie.

gGemma Webb s-a alăturat echipei BAT în urmă cu 11 ani și a ocupat poziția de Trade Marketing & Distribution Manager pe Europa de Vest, iar la scurt timp după, a lucrat ca general manager pentru Marea Britanie&Irlanda.

Referitor la planurile de viitor, noua șefă de la BAT consideră că “formularea unei viziuni clare, setarea unor reguli corecte de relaționare, dar și un proces decizional transparent sunt esențiale conducerii cu succes a unei afaceri. Pe lângă aceste atribute, este nevoie și de puțină intuiție, pentru că sunt multe situații în care micile detaliile se dovedesc a fi decisive”.

De asemenea, Gemma Webb suține că ”British American Tobacco Romania are o poziție bine consolidată pe piață, însă nu e momentul să ne relaxăm după succesele avute până acum. Mai mult, poziția de lider obligă la eforturi continue pentru a deveni mai bun - ne îndreptăm obiectivele de business spre o consolidare a poziției noastre, un management mai bun al resurselor, ca de altfel și spre motivarea minunatei echipe locale”, a mai declarat noua șefă BAT.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel