Brânzoaice, reţeta pas cu pas a bunicii. Secretul pe care trebuie să-l ştii

Ana Vasilescu / 11 oct 2019 / 13:44 Salveaza PDF Comentarii

Vă prezentăm o reţetă delicioasă de brânzoaice, exact aşa cum le făcea bunica. 

Ingrediente

 

Un cubuleţ de drojdie

Făină

sare

Jumătate de kilogram de brânză

4 ouă

250 ml apa

ulei

Mod de preparare

 

Se plămădeşte aluatul. Se lasă să crească coca. Se rade brânza şi se amestecă cu ouăle. Se împarte aluatul în mai multe părţi egale, se pune amestecul de brânză cu ou şi se împachetează. Apoi le punem la prăjit. Se pot servi cu zahăr pe deasupra, dulceaţă sau miere de albine. 


Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26