€ 5.0919
|
$ 4.3707
|
Curs valutar: € 5.0919
|
$ 4.3707
 

Brânzoaice, reţeta pas cu pas a bunicii. Secretul pe care trebuie să-l ştii
Autor: Ana Vasilescu

aluat-cozonac-reteta-cozonac_74866000
 

Vă prezentăm o reţetă delicioasă de brânzoaice, exact aşa cum le făcea bunica. 

Ingrediente

Un cubuleţ de drojdie

Făină

sare

Jumătate de kilogram de brânză

4 ouă

250 ml apa

ulei

Mod de preparare

Se plămădeşte aluatul. Se lasă să crească coca. Se rade brânza şi se amestecă cu ouăle. Se împarte aluatul în mai multe părţi egale, se pune amestecul de brânză cu ou şi se împachetează. Apoi le punem la prăjit. Se pot servi cu zahăr pe deasupra, dulceaţă sau miere de albine. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Comentarii

Pentru a vedea sau a publica comentarii, te rugăm să te autentifici în Facebook.
 
 
 
 
 
x close