Brădişteanu: Cornel Dinu va fi operat pe cord deschis, stentul este o măsură provizorie

cornel dinu
cornel dinu

Cornel Dinu va fi operat pe cord deschis după ce zona de infarct va fi bine delimitată şi se va stabili dimensiunea acestuia, stentul fiind o măsură provizorie, a declarat, miercuri, medicul Şerban Brădişteanu, şeful Clinicii de chirurgie cardiovasculară de la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

"Pacientul se simte bine, evoluţia este favorabilă, în câteva zile va fi operat pe cord deschis, dar numai după ce zona de infarct va fi bine delimitată. Nu ştiu dacă va fi vorba de o zi, două sau o săptămână", a spus Şerban Brădişteanu, citat de Mediafax.

El a precizat că Dinu a avut coronara dreaptă astupată şi "i-a fost montat un stent, dar provizoriu, dacă se poate spune aşa". "Când zona de infarct va fi bine delimitată, vom face operaţia de cord deschis", a explicat medicul.

Şerban Brădişteanu a mai spus că Dinu este în continuare la Terapie Intensivă, se simte bine, se uită la televizor şi citeşte presa. El a precizat că pe Cornel Dinu l-au vizitat soţia şi băiatul lui.

Întrebat în cât timp după operaţie Cornel Dinu şi-ar putea relua activitatea, medicul Brădişteanu a spus că în aproximativ o lună.

Administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, a fost internat marţi dimineaţă în Clinica de chirurgie cardiovasculară a Spitalului de Urgenţă Floreasca, unde a fost adus cu ambulanţa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel