Bomba care a explodat pe Facebook. Vezi ce mesaj a primit o chelneriţă în loc de bacşiş

bilet facebook
bilet facebook

Probabil că acest caz ar fi trecut neobservat dacă nu ar fi fost inventată reţeaua de socializare. Victoria Liss, o chelneriţă din Washington, SUA, a postat pe profilul său de pe Facebook o fotografie care ilustra un bon fiscal pe care îl primise de la un client pe care îl servise.

Revoltător este mesajul care a fost scris pe bucata de hârtie: "You could stand to loose a few pounds" ("Ar fi bine dacă ai da jos ceva kilograme"), mai mult, clientul nemulţumit de felul în care arăta barmaniţa nu i-a lăsat niciun dolar ca bacşiş, informează Antena 3.

Pentru că Victoria a fost inspirată să posteze fotografia pe internet, oamenii au fost de-a dreptul revoltaţi de mesajul trimis, şi la scurt timp s-a şi aflat cine a fost iniţiatorul acestui mesaj.

Se numeşte Andrew Meyer, iar acum a ajuns să fie pe o listă neagră a restaurantelor din SUA. Se pare ca Andrew lucrează la Microsoft , iar Dan Savage, tânărul care a aflat identitatea americanului nepoliticos, a scris într-unul din comentariile postate la fotografia cu pricina: "Chiar dacă Andrew lucrează pentru o mare companie de IT&C, trebuie să ştie că şi noi, barmanii, putem să aruncăm în aer lumea virtuală".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel