Bolile la care ești predispus în funcție de zodie

Bolile la care ești predispus în funcție de zodie / Foto: Pixabay, de David
Bolile la care ești predispus în funcție de zodie / Foto: Pixabay, de David

Tu știi ce conexiune există între corpul uman și semnul tău zodiacal? Afli în articol.
 

Tot ce înseamnă astrologie este mult mai complex decât ai putea să crezi la prima vedere și dacă ai timp să privești în ansamblu, poți vedea că totul este, de fapt, o rețea. Totul este interconectat. Se pare că există o legătură chiar între părțile corpului și semnele zodiacale. Totul începe cu capul care este guvernat desigur, de primul semn, al Berbecului și se încheie cu partea de jos a picioarelor, guvernată de Pești. Să vedem ce parte a corpului guvernează fiecare semn zodiacal:

Berbec

După cum ți-am spus deja mai devreme, Berbecul este cel care deschide zodiacul, deci lui îi este alocată zona capului. Poate că de aici și ideea că Berbecii se aruncă cu capul înainte, este impulsiv, nu stă mult să se gândească și atunci când este stresat se luptă cu durerile de cap. 

Taur

Gâtul și umerii sunt sub conducerea energiei Taurului. Când se simte cel mai bine, acest semn zodiacal va avea o postură fantastică, spatele drept, privirea semeață. Însă când va fi stresat, va avea mereu dureri în zonele menționate. 

Gemeni

Se pare Gemenii sunt mult mai complecși decât am putea crede, însă poate ne va fi mai ușor să ne dăm seama de ce vorbesc atât de mult și sar atât de des de la o idee la alta. Corzile vocale, plămânii, gâtul, gesticulația, felul în care își mișcă mâinile atunci când vorbesc, toate acestea sunt specifice lor. 

Rac

Racul este asociat cu felul în care îngrijește ceva sau mai ales pe cineva. Este asociat cu latura feminină, deci pieptul și stomacul se pot duce mai departe de atât, către sâni și uter, către ideea de mamă care își susțune bebelușul. Atunci când se enervează, Racii pot avea diverse dureri în piept, dar și când se îndrăgostesc, simt mai mulți fluturi în stomac decât orice alt semn zodiacal. 

Leu

Ar fi fost greu să nu îți dai seama că Leii guvernează inima. Niciun alt semn nu simte atât de multă bucurie precum Leul atunci când are o inimă deschisă. E nevoie ca Leii să își protejeze coloana vertebrală, însă cel mai mult pentru ei contează atunci când vor să se vindece să facă tot ceea ce vrea inima lor, să se exprime liber și artistic. 

Fecioară

Când o Fecioară se simte stresată, s-ar putea să întâmpine probleme cu stomacul. Totodată, Fecioarele sunt extrem de sensibile când vine vorba despre ceea ce mănâncă, de aceea sunt extrem de calculate cu privire la dieta lor. Perfecționismul și critica propriei persoane s-ar putea să nu le facă prea bine, trebuie să găsească echilibrul. 

Balanță

Atunci când ceva nu funcționează în viața lor, Balanțele ar putea întâmpina probleme cu rinichii, dar și ceva dureri în zona lombară. Faptul că sunt asociate cu frumusețea și cu armonia face ca acest semn zodiacal să guverneze asupra pielii și să te facă să întorci capul după ele. 

Scorpion

Nu e de mirare că Scorpionii cei atractivi și plin de magnetism guvernează sistemul reproducător și organele reproducătoare. Cu toții putem recunoaște că este un semn care emană sexualitate și te duce la extreme, te trage după el în abis. 

Săgetător

Săgetătorii iubesc aventurile ca în cărți sau ca în filmele lor preferate, așadar au nevoie să stea bine pe picioarele lor care îi vor purta către o nouă destinație. Totodată, ficatul îi ajută să filtreze tot ceea ce a fost toxic în viața lor, având în vedere că le place să își bage nasul peste tot. Vezi mai mult Astrosens.ro.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel