Bogdan Vlădău, pedepsit de o profesoară sexy să joace "lapte gros"

bogdan vladau_ana maria barnoschi
bogdan vladau_ana maria barnoschi

Cântărețul Bogdan Vlădău va fi pedepsit, miercuri, de către cea mai sexy profesoară să joace “lapte gros” cu bandul emisiunii "Roata Norocului".  Artistul va învârti roata, încercând să câștige cât mai multe premii pentru doi copii orfani care au o viață plină de griji.

În ediția din 24 aprilie a emisiunii “Roata norocului”, difuzată de la ora 20:00 la Kanal D, Ana Maria Barnoschi, colega prezentatorului Liviu Vârciu, se va  transforma pentru câteva ore în cea mai sexy profesoară, apostrofându-și de multe ori “elevii” prezenți în “clasă”, asta spre amuzamentul tuturor: “Miron Cristian? Să vii cu părinții la școală! Matei Daniel? Mama ta știe că fumezi?”.

Severei profesoare îi va ține isonul și invitatul, Bogdan Vlădău, care, surprinzător, va fi “pedepsit” să joace “lapte gros” cu bandul emisiunii.

Momentul culminant al serii va fi când, unul dintre concurenți, va trebui să joace șotronul cu un rucsac plin cu pietre în spate, pentru ca, în finalul probei, să fie muștruluit: “Așa se vine la școală? Unde îți sunt cărțile și caietele?”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel