Urmărește emisiunea live


Bilanţul persoanelor rănite în Ungaria a ajuns la 27;medicii,rezervaţi cu privire la unul din cazuri

HUNGARY-POLISH BUS ACCIDENT-01
HUNGARY-POLISH BUS ACCIDENT-01

Bilanţul persoanelor rănite în urma accidentului produs marţi dimineaţă în Ungaria a ajuns la 27, una dintre acestea aflându-se în stare foarte gravă, medicii fiind rezervaţi în privinţa stării sale, a declarat, ataşatul de Interne în Ungaria, Ion Benţe.

„Numărul răniţilor a ajuns la 27 între timp. Sunt în stare foarte gravă, gravă şi alţii cu răni mai uşoare. Unul este în stare foarte gravă, a suferit fracturi craniene, iar medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor acestuia“, a spus Benţe pentru Mediafax. El a adăugat că alţi trei răniţi sunt în stare foarte gravă, unul dintre aceştia fiind operat în urmă cu 30 de minute din cauza unor leziuni interne.

„Restul au suferit răni cu diverse grade de gravitate, dar viaţa nu le este în pericol“, a mai spus Benţe, adăugând că printre aceştia se află un copil, care nu este grav rănit. El a spus că ceilalţi români care nu au fost răniţi au fost preluaţi de primărie şi li s-a pus la dispoziţie un loc unde pot face duş şi pot mânca.

Autocarul trimis de firma Atlassib a ajuns la faţa locului, dar va pleca cel mai devreme peste două ore, pasagerii trebuind să fie mai întâi interogaţi de poliţie.

Patru cetăţeni români şi şoferul unui TIR slovac şi-au pierdut viaţa în accidentul din Ungaria. Conform sursei citate, accidentul s-a produs la ora locală 4.50 (5.50 ora României), în Ungaria, în apropiere de graniţa cu Slovenia, când un autocar aparţinând firmei Atlassib a intrat în coliziune cu un TIR înmatriculat în Slovacia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel