Bilanțul accidentului de la IL Caragiale: doi morți și doi răniți grav

accident_marfar
accident_marfar

În urma accidentului feroviar, produs, joi, în comuna dâmbovițeană IL Caragiale, două femei au decedat, iar alte două pesoane sunt în stare gravă. Poliția a deschis o anchetă pentru a verifica din vina cui s-a produs accidentul.

O locomotivă a unui tren de marfă, scăpat de sub control, a lovit o maşină, în care se aflau patru persoane, la trecerea de nivel de cale ferată pe DN 72 la halta Olari, în zona localității IL Caragiale.

Două femei au murit, iar alte două persoane, un bărbat și o femeie, sunt în stare gravă la spital. Tone de cărbuni i-au acoperit pe cei patru pasageri prinşi în autoturism şi i-au strivit ca într-o menghină.

Conductorul trenului mărfar a oprit la o exploatare minieră pentru a încărca. Din motive încă neclare, trenul a pornit la un moment dat la vale şi n-a mai putut fi oprit.

Din nefericire, vagoanele scăpate de sub control au izbit în plin un autoturism şi l-a târât mai bine de un kilometru, înainte de a se opri. Unul dintre supravieţuitorii spune că n-a auzit niciun semnal sonor şi că bariera nu era pusă.

Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili din vina cui s-a produs accidentul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel