Urmărește emisiunea live


Bianca Drăgușanu, la poliție pentru declarații. Vezi motivul

Bianca_Dragusanu_telefon
Bianca_Dragusanu_telefon

Bianca Drăgușanu a fost, duminică, victima unui furt. Aflată într-un complex comercial din București, Bianca a fost deposedată de telefonul personal, motiv pentru care a scris pe Facebook că oferă recompensă celui care îi va restitui gadget-ul. Numai că nu s-a așteptat să fie șantajată, drept pentru care a apelat la poliție pentru a organiza un flagrant.

"Mi-au furat telefonul acum 10 minute în Kaufland (Barbu Văcărescu), există varianta să-l răscumpăr, ofer 500 de euro, sau varianta să-l vândă presei. Suntem în România, îmi asum consecinţele...dezamăgită", a scris Bianca Drăguşanu pe Facebook, duminică.

La nicio zi, Bianca Drăgușanu anunța bucuroasă că și-a recuperat telefonul, în urma unul "flagrant ca în filme". ”Mi-am recuperat telefonul, multumesc echipajului "FBI" Flagrant ca in filme!!! A fost incredibil !!!!”, a scris roșcata, luni seară, pe Facebook.

De asemenea, Bianca Drăgușanu a explicat și de ce a fost nevoie de organizarea unui flagrant: "Femeie, în vârstă de 38 de ani, fără ocupaţie, a sunat-o azi pe mama (avea numărul din telefonul meu) cu număr privat, mama i-a dat numărul meu şi individa nu voia cei 500 de euro oferiţi de mine, a cerut 2.000 de euro... Restul vă povestesc mâine, încă sunt la poliţie, la declaraţii", citează RTV.net

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel