Benzina se ieftinește și la stațiile Lukoil România

lukoil
lukoil

Lukoil România, a treia companie de pe piața românească după numărul de stații, a redus astăzi prețurile la benzină și motorină comercializate de companie. Tot astăzi, OMV Petrom a aplicat o ieftinire de opt bani la sortimentele de benzină și de șase bani la motorină.

Sortimentele de benzină comercializate de companie s-au ieftinit de la finele lunii trecute şi până în prezent cu 21 de bani, un litru de benzină EuroLuk 95 costând în prezent 5,6 lei. Sortimentul Ecto 98 are un preţ de referinţă de 6,21 de lei, faţă de 6,42 de lei, preţ afişat de companie în a doua parte a lunii mai. Ultima modificare efectuată de Lukoil este de 11 bani, în cazul benzinei, conform site-ului companiei. Doar că Lukoil a redus preţurile cu trei bani în urmă cu o săptămână, astfel că reducerea efectuată astăzi este de opt bani, identică cu cea realizată de OMV Petrom, scrie capital.ro.

La cele două tipuri de motorină comercializată de Lukoil, preţurile au scăzut cu şase bani, susține sursa citată. Dacă ne luăm după datele afişate pe site-ul Lukoil, ieftinirea este de 11 bani la sortimentul Euro L Diesel, respectiv de 10 bani la motorina Ecto Super.

Prețul carburanților este influențat de numeroși fatori, inclusiv cotaţiile internaţionale la ţiței şi la produse petroliere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel