Beneficiile lui Venus în Taur pentru fiecare zodie / ascendent. Vești minunate pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Scorpion, Pești

Foto Pexels
Foto Pexels

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, vine cu vești legate de tranzitul lui Venus în semnul Taurului.

Venus în Taur ne aduce în prim-plan o perioadă plină de bucurie, poftă, plăcere și dorința de a primi tot ce e mai bun pentru noi. Acest tranzit care se petrece între 28 mai și 23 iunie ne poate face să și economisim niște bani sau să obținem venituri în plus. Pentru a arăta mai bine, ne putem lua niște haine noi din materiale de calitate. 

Toată zona de hrană începe să fie puțin mai pretențioasă într-un sens bun: vrem să ne bucurăm de mâncăruri fine, băuturi de calitate, dulciuri rafinate. 

Totodată, relațional vom avea de câștigat, deși e posibil să venim cu un plus de posesivitate. 

Beneficiile lui Venus în Taur pentru fiecare zodie și ascendent:

Berbec/ Ascendent în Berbec

Venus trece prin casa a 2-a, trebuie să aveți grijă de voi, de casa voastră. Aveți nevoie de confortul personal, vă luați produse de îngrijire personală. Vin bani și bine ar fi să profitați de ei și să vă bucurați și să faceți ceva și pentru voi. Cu cât cheltuiți mai mulți bani pentru voi, cu atât mai mulți bani se vor întoarce către voi.

Taur/ Ascendent în Taur

Venus tranzitează semnul vostru. O să vă placă ceea ce vedeți în oglindă, o să vă îngrijiți de aspectul vostru fizic. Vă veți simți bine în pielea voastră. Puteți să beți mai mult, să mâncați mai mult, nu vreți să renunțați la nimic. Când Venus se va întâlni cu Uranus se va petrece o schimbare în voi. Trebuie să vă bucurați de voi înșivă, puțin narcisism nu o să vă strice.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Pentru voi perioada asta e bună la povești, imaginație, inspirație la acel „cum ar fi să?”. Să vă împăcați cu ce s-a întâmplat între voi și partenerii din trecut și să lăsați loc pentru cei noi? Ajutorul vine de unde nu vă așteptați. Faceți tot posibilul să nu ieșiți cu persoane care sunt deja în alte relații. Evitați aceste lucruri.

Rac/ Ascendent în Rac

Împrejmuiți-vă de prieteni, bucurați-vă de lucruri noi. Lăsați viața să se întâmple și fiți recunoscători pentru orice. Căutați prezența prietenilor, oamenilor alături de care vă simțiți bine. Poate găsiți o persoană printre aceștia alături de care să intrați într-o relație romantică.

Continuarea pentru celelalte zodii, AICI!

Horoscop vineri, 27 mai 2022:

Berbec

Cu Venus încă în semnul tău și cu energia lui Marte, cu puțin efort, poți obține multe astăzi. Atât acasă, cât și la serviciu. 

Taur

Venus se apropie de semnul tău, deci e posibil să îți pui întrebări referitoare la propria valoare. Ar fi bine să începi să te prioritizezi. 

Gemeni

Mercur se apropie de un careu cu Saturn, așa că ai face bine să te bazezi mai mult pe ceilalți decât pe intuiția proprie. 

Rac

Câteodată, la serviciu poate fi o atmosferă mai tensionată fără niciun motiv. Îți vei da seama că poți lucra eficient și asemenea condiții. 

Leu

Nu este cazul să te cerți cu nimeni la serviciu. Recomandabil ar fi să mai ai răbdare. Zilele următoare vei avea altă părere. 

Fecioară

Vei avea tendința de a te izola, de a sta mai retras. Poate că ai nevoie să îți încarci bateriile. Nu îți face un program plin pentru weekend!

Balanță

Venus va ieși din zona parteneriatelor, deci ai putea încerca astăzi să mai repari ceva dacă este cazul. Te va sprijini și Marte. 

Scorpion

Există tendința de a munci până la epuizare. O faci cu mare drag, cu siguranță, dar pe undeva este posibil să și fugi de ceva anume. 

Săgetător

Nu prea îți stă capul la muncă. Te gândești doar la planurile pentru weekend, la propunerile prietenilor și la bugetul necesar. 

Capricorn

Oricum ar fi ziua aceasta, astrele te invită să stai câteva minute cu tine, în care să te gândești dacă ești sau nu echilibrat. 

Vărsător

Ești cel mai vorbăreț din cameră. Pare că îți place la nebunie, dar de fapt, în sinea ta, ți-ai dori să comunice mai mult ceilalți. 

Pești

Îți plac multe și le-ai cumpăra instantaneu. Totuși, ar fi bine să nu exagerezi. Poate mâine nu îți va mai plăcea așa mult un produs.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel