Beneficiile lui Jupiter în Berbec pentru fiecare zodie/ascendent

Foto Pexels
Foto Pexels

În perioada 20 decembrie-16 mai, Jupiter va reveni în semnul Berbecului. 

Revenirea lui Jupiter în Berbec nu poate decât să ne ajute. De ce? Pentru că le va aduce și mai mult curaj îndrăzneților și îi va ajuta pe cei temători să facă primul pas. Orice inițiativă făcută până pe 16 mai 2023 va fi una de bun augur. Chiar dacă vine la pachet cu furie și frică. Până la urmă, acestea sunt armele cele mai de preț ale Berbecului. Și să recunoaștem: ghiocelul are nevoie de agresivitate să iasă din zăpadă. Cam așa și cu acest tranzit. Daniela Simulescu recomandă să nu mai stați să așteptați până aveți totul rezolvat. Berbecul este primul semn al zodiacului, cel al pionierilor, cel al campionilor. Iar Jupiter în acest sens apreciază competitivitatea, nu întârzierile. Aici și acum!

Berbec/ Ascendent în Berbec

Jupiter vrea prospețime. Și va readuce în discuție toate evenimentele din perioada 11 mai - 28 octombrie. Sau poate atunci a avut o idee. Până pe 16 mai o poți implementa. Oamenii sunt generoși cu tine, primești tot felul de oportunități. Poate să îți amplifice calitățile, dar și defectele. Cei care știți că aveți probleme de sănătate, e posibil să vă găsiți un tratament, o metodă de vindecare. Distrați-vă, bucurați-vă, vara asta vine cu o mulțime de ocazii, întindeți mâinile și prindeți-le!

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Jupiter vine cu mai multe evenimente. Cu oameni noi. Cu accesul în anumite comunități. Este o perioadă în care să vă faceți mai vizibili. Să faceți voluntariat, să vă implicați în campanii care să vă aducă multă bucurie în suflet. Totodată, Jupiter în Berbec vă întreabă care este următorul pas pentru voi deoarece casa a 11-a vorbește și despre planuri. Veți beneficia de mulți protectori.

Rac/ Ascendent în Rac

Jupiter vrea să vă gândiți la statutul vostru profesional, dar într-un mod mult mai încrezător. Să părăsiți postura de victimă. Va fi destul de greu să puteți echilibra toate treburile pe care le aveți atât la muncă, dar și acasă. Pentru unii, poate apărea oficializarea unei relații. Profesional, însă, va fi foarte bine, dar trebuie să faceți și voi ceva pentru asta.

 

Continuarea pentru celelalte zodii, pe ASTROSENS.RO!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel