Becali pune capăt speculațiilor privind fuga sa din țară

gigi-becali-decee-310x175
gigi-becali-decee-310x175

Deputatul PNL Gigi Becali a declarat, duminică, într-o intervenție telefonică la România TV, că doreşte să pună capăt speculaţiilor legate de plecarea sa din ţară înaintea deciziei instanţei în dosarul în care este acuzat de sechestrare de persoane, precizând că i-a făcut plăcere să intre în jocul presei. 

"Am plătit deja biletele de avion pentru întoarcere. Luni după-masă sunt înapoi în România. Am intrat în jocul presei, căci mie îmi place să mă joc", a declarat Becali. "Să mă aşteptaţi la aeroport luni, la ora 7", a adăugat Becali.

În ceea ce privește decizia Înaltei Curți de Casaţie şi Justiţie în dosarul privind sechestrarea de persoane, Gigi Becali nu-și face griji, deoarece are o decizie "favorabilă" de la Dumnezeu.

"O decizie nefavorabilă împotriva mea ar fi ca şi cum ar veni sfârşitul lumii. Decizia favorabilă mi-a dat-o Dumnezeu când m-am născut şi m-a făcut liber. E adevărat că se mai întâmplă abuzuri ale procurorilor şi judecătorilor, dar nu la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie", a mai declarat Becali.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel