Becali despre nunta lui Borcea: Nu a costat un milion de euro. Au lipsit tradițiile ”primitive”

becali-borcea1
becali-borcea1

Patronul Stelei, Gigi Becali, susține că la nunta lui Cristi Borcea nu a costat 1 milion de euro, cât s-a vehiculat în presă, ci aproximativ 200.000 - 300.000 de euro.

"Nunta a fost extraordinar de frumoasă, cea mai frumoasă nuntă la care am fost eu vreodată. N-a fost opulentă, n-a fost acea cubaneză să-mi facă trabucuri pentru că eu nu fumez şi n-am pus gura pe trabuc, n-a costat nunta un milion de euro. A fost o nuntă nobilă, elegantă, valoroasă, frumoasă, dar asta nu înseamnă că a costat un milion de euro. Mi-a plăcut eleganţa, asta înseamnă de cum pui piciorul în prag, cum e îmbrăcată mireasa, mirele, naşii, cum sunt invitaţii îmbrăcaţi, cum cântă muzica, cum se mişcă oamenii", a spus Becali, citat de realitatea.net.

Despre preţul real al acestei nunţi, patronul Stelei a spus că, în opinia lui, evenimentul a costat aproximativ 200.000 - 300.000 de euro.

Întrebat dacă s-a furat mireasa la nuntă, Gigi Becali a spus că nu, explicând că, din punctul lui de vedere, tradiţiile referitoare la pupatul mâinii naşilor de către miri şi furatul miresei sunt primitive. Becali a mai spus că Borcea i-a cerut părerea în ceea ce priveşte aceste tradiţii, dar că el i-a sugerat că ar fi mai bine să renunţe le ele. "N-am acceptat să se fure mireasa lu' funul meu deloc, să nu dispară de lângă el nici măcar un minut", a spus Becali.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel