Becali: Dacă era Bodu în locul meu la închisoare îl făceau fetiță

Gigi_Becali dc
Gigi_Becali dc

Finanțatorul Stelei, Gigi Becali, a vorbit vineri seara la Rtv despre scurtul timp petrecut la închisoare, declarând că el era șef în celulă, dar dacă Sebastian Bodu s-ar fi aflat în locul său era făcut "fetiță."

Finanțatorul Stelei a povestit câteva lucruri despre perioada petrecută în închisoare și despre cum a schimbat regulile de "ordine interioară" în celula pe care o ocupa. Ăștia (colegii de celulă - n.r) aveau 10-15 ani. Le-am zis să dea jos posterele cu femei goale de pe pereți. I-am pus la rugăciune, apoi se rugau toți că le începuse să le placă. Nu se fumează în celulă. Eram șef când am intrat. De ce eram eu șeful? Cum mă cheamă pe mine? Mă cheamă Bodu? Dacă era Bodu acolo îl făceau fetiță. Eu sunt șeful ... mă cheamă Becali; eu comand peste tot," spune eruparlamentarul, care se declară nemulțumit că nu avea televizor în celulă, menționând că doar închisoarea din Rahova mai e așa de "primitivă."

Întrebat de ce își dorește o carieră de om politic dacă deja are bani și faimă, Gigi Becali a spus că prezența lui pe scena politică se vrea a fi o răsplată. "Prima oară am vrut să răsplătesc ce mi-a dat Dumnezeu. Dar intervine dragostea omului de titlu. Dragostea de putere," explică finanțatorul Stelei. "Nu sunt util în Parlamentul European. În Parlamentul României tot ce voi vedea nedrept voi sancționa," a continuat europarlamentarul.

Gigi Becali s-a mai prezentat ca fiind omul "cu cea mai cinstită avere din România," ținând să precizeze că nu are nicio afacere cu statul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel