Băsescu, nou premier. Țapardel, răspuns pentru fostul președinte

Traian Băsescu, fostul președinte al României, a propus trei nume noi care ar putea să o înlocuiască pe Viorica Dăncilă în funcția de premier pentru a putea face față momentului în care țara noastră va prelua președinția rotativă a Consiliului Uniunii Europene. Claudia Țapardel, una dintre propunerile lui Băsescu, i-a răspuns, în direct, la televizor.

Traian Băsescu este părere că România nu va face față preluării președinției Uniunii Europene cu actualul premier și propune trei nume pentru un viitor premier: Corina Crețu, Siegfried Mureșan, Claudia Țapardel.

Premier poate fi Corina Crețu, Siegfried Mureșan sau Țapardel, care le știe pe toate.", a spus Traian Băsescu în cadrul emisiunii Violetei Romanescu, 

Este greșit ceea ce spune domnul Traian Băsescu că trebuie să facem o remaniere guvernamentală sau să avem un guvern de uniune națională înainte de a prelua președinția rotativă a Consiliului Uniunii Europene. Este foarte greșit. În primul rând, pentru a prelua președinția trebuie să avem stabilitate în România, nu să facem moțiuni de cenzură, să schimbăm guverne peste noapte. Remanierea va avea loc, dar nu o schimbare a structurii guvernamentale. 

Nu sunt avocatul doamnei Dăncilă, dar o cunosc pe Viorica Dăncilă. Vorbea de politica agricolă comună, de probleme ce țin de migrație, de cadrul financiar multianual, de întrebările puse la Bruxelles. Totuși, vorbim de un om care a fost timp de 9 ani de zile europarlamentar. Mai mult decât atât, a fost vicepreședinta Comisiei de Agricultură din Parlamentul European, a negociat două mandate la rând și a fost implicată în negocierile ce au ținut de politica agricolă comună. Este foarte ușor să denigrăm un om, să facem atacuri sub centură, dar nu trebuie să negăm valoarea unor oameni și capacitatea de a face față funcției pe care o dețin., a răspuns Claudia Țapardel, la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel