Băsescu: Ne felicităm că am luat măsurile anticriză cu un an înainte, deşi nimeni nu recunoaşte

basescu-intalnire
basescu-intalnire

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, la începutul întrevederii cu Neelie Kroes, comisarul european pentru agenda digitală, că România se felicită că a luat măsurile anticriză cu un an înaintea altor state, deşi „nimeni nu recunoaşte“.

„Aveţi o perioadă aglomerată“, a remarcat Neelie Kroes, la începutul întrevederii, şeful statului replicând că acesta este cazul „pentru orice ţară care are probleme legate de criză“, transmite Mediafax.

Comisarul european i-a spus preşedintelui că toate cele 27 de state membre UE sunt preocupate de acest subiect. „Ştiu. Ne uităm la alte ţări europene şi începem să ne felicităm că am luat aceste măsuri cu un an mai înainte (măsuri anticriză, n.red.). Desigur, nimeni nu recunoaşte, dar va veni vremea“, a spus Traian Băsescu. Şeful statului a adăugat că nu se mai pune problema unei perioade în care creşterea să fie generată de consum.

„Este clar că perioada în care creşterea poate fi generată strict prin consum a trecut. Povestea cu creşterea consumului pentru a genera creşterea PIB este istorie“, a explicat preşedintele.

Neelie Kroes a apreciat ca interesantă o discuţie despre modul în care problemele legate de agenda digitală pot contribui la creşterea economică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel